Drifttekniker / Facility Operator, Åkersberga och Jakobsberg

Citycon äger, driver och utvecklar urbana köpcentrum i Norden och Baltikum. Våra köpcentrum ligger i närheten av där våra kunder bor och arbetar, med direkt anslutning till kollektivtrafik, hälsovård och kommunala tjänster. Tillsammans lockar våra köpcentrum cirka 200 miljoner besökare årligen.  
 
 Vi söker nu en drifttekniker som ska jobba i Åkersberga och Jakobsbergs Centrum. Som drifttekniker är du delaktig i daglig drift och skötsel av våra anläggningar och du har det tekniska ansvaret för en eller flera fastigheter.  
 
 Ansvarsområden:
 Driftteknikern hanterar tillsammans med fastighetsteknikern hela fastigheten, med stöd från den tekniska förvaltaren. Driftteknikern är även ansvarig för samtliga säkerhetssystem i fastigheten och att de hanteras och fungerar som avsett.  
 Som drifttekniker hos oss ansvarar du för tekniska installationer och att myndighetskraven följs, och du ser till att både planerat och akut underhåll utförs kostnadseffektivt och i enlighet med godkänd affärsplan och budget.  
 Du är ansvarig för felrapporter, samt rekommenderar och beslutar om rätt resurser för uppdraget; drifttekniker, fastighetstekniker eller extern specialist.  
 Att hantera fakturor och daglig administration ingår också i rollen, samt att övervaka kostnaderna för beställningar och varor, och att rapportera detta till tekniska förvaltaren.  

Eftersom en av anläggning är geotermiskt uppvärmd är det en förutsättning att du har hög kompetens inom VVS tekniska installationer och energihantering.
 
 Du har:  

  • 5 års erfarenhet av liknande tjänst. 

  • Du har erfarenhet av att jobba med ventilation, värmesystem, kylsystem, energibesparing och driftoptimering, samt god erfarenhet av styrsystem och styroptimering.  

  • Du har en serviceinriktad attityd och är van vid många bollar i luften.   

  • God social kompetens krävs då rollen innebär daglig kontakt med våra hyresgäster och deras personal.    

  • Övergripande förståelse för ritningar.    

  • Goda kunskaper i Office samt brandskydd, brandlarm, sprinkler och SBA.   

  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska krävs.  

  • B-körkort.  


 Ansökan:
 Ansök med CV på svenska eller engelska. Vi granskar ansökningar löpande och vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. För frågor; vänligen kontakta Property Manager Pertti.heiskanen@citycon.com.  


Application period starts: 2020-04-01 11:00Application period ends: 2020-06-24 11:00